Maak gebruik van onze gratis containerservice voor metalen

Wij beschikken over containers van verschillende afmetingen om het verzamelen en ophalen van oude metalen te vereenvoudigen. Met tal van bedrijven loopt een vaste samenwerking waarbij we een container plaatsen die wordt gevuld met productieafval, overschotten, stockopruimingen, afbraakmateriaal,… Uiteraard gaat het daarbij steeds om metaalafval. Wanneer de container gevuld is, geef je ons een seintje. Binnen de 24 uur komen we langs om de container op te halen en/of te vervangen door een nieuwe lege container. Ook een eenmalige containerservice voor het inzamelen van oude metalen behoort steeds tot de opties.

1. We maken afspraken over onze containerservice

Onze flexibele en transparante werkwijze stellen wij graag persoonlijk aan je voor.  We luisteren naar jouw verwachtingen en spelen hier gericht op in met een voorstel op maat.

We beschikken over zowel lage als hoge containers met verschillende volumes (12m³, 17m², 20m³, 23m³ en 30m³), zodat we op elke behoefte een gepast antwoord kunnen bieden.

Naast grote containers kunnen we ook kleinere inzamelboxen plaatsen. Deze kan je overal naar jouw behoefte inzetten, bijvoorbeeld aan de productiemachines.  We hebben aangepaste boxen voor het verzamelen van batterijen, aluminium of roestvrij staal.

2. We plaatsen de lege container of bezorgen je de verzamelboxen

 

3. Na jouw seintje halen we de gevulde container op

Wanneer de container gevuld is, geef je ons een seintje. Wij komen binnen de 24 uur langs om de gevulde container op te halen of in te ruilen voor een leeg exemplaar.

4. Je ontvangt een gedetailleerde weegbon

Na het ophalen van gevulde container en/of inzamelboxen, wordt deze gewogen en gesorteerd.

Na het sorteren en het wegen ontvang je een weegbon met een gedetailleerd overzicht van alle metaalsoorten, de gewichten en de bijhorende vergoedingen. Voor de niet conforme materialen zullen stortkosten aangerekend worden.

Raadpleeg onze acceptatievoorwaarden hier.

5. Je stuurt ons je factuur

Op basis van onze gedetailleerde weegbon maak je een factuur met het verschuldigde bedrag. Na ontvangst betalen wij correct via overschrijving.

Particulieren worden cash betaald of krijgen de vergoeding op hun rekening gestort.