Ophaaldienst
vanaf 2 ton

Rumstse Metaalhandel beschikt over eigen vrachtwagens en containers voor het organiseren van een ophaaldienst. Onze ophaalservice is bespreekbaar vanaf 2 ton oude metalen. Met onze mobiele laadkraan laden we snel en efficiënt grote ladingen.

1. Komt jouw aanbod in aanmerking voor onze ophaaldienst?

Onze ophaaldienst is bespreekbaar vanaf 2 ton.  Komt jouw aanbod mogelijk in aanmerking voor onze ophaaldienst? Vraag het hier. Je ontvangt binnen de 48 uur een antwoord. Ook telefonisch staan wij je graag te woord.

Hou volgende zaken in het oog: goederen dienen vlot bereikbaar te zijn en liggen gestockeerd op een stabiele ondergrond.  Inladen in een magazijn is mogelijk vanaf een minimale plafondhoogte van vier meter.

2. We leggen een ophaaldatum vast

Vervolgens spreken we een tijdstip af waarop we kunnen langskomen.

3. Je ontvangt een gedetailleerde weegbon

Na het ophalen van de goederen wordt alles in Rumst gewogen en gesorteerd.  Je ontvangt per e-mail een gedetailleerde weegbon met een overzicht van alle metaalsoorten, de gewichten en de bijhorende vergoedingen.

4. Je stuurt ons je factuur

Bedrijven sturen ons een factuur met vermelding van het bedrag dat wij verontschuldigd zijn. We betalen steeds binnen de geldende factuurdatum.

Particulieren laten identiteitskaart inscannen.  Daarna betalen we cash of per overschrijving.

Extra service: afbraakwerken

Ook voor afbraakwerken die oude metalen genereren, kan je op ons rekenen. Moeten de radiatoren of het metalen leidingwerk uit een gebouw verwijderd worden? Staat er in de kelder nog een oude stookketel? Wij beschikken over de juiste mensen en machines om de klus te klaren. Ook voor industriële afbraakwerken kan je ons inschakelen.