Ook je afgedankt elektro
heeft nog een waarde

Veel mensen weten het niet, maar ook voor het inleveren van afgedankte elektrische toestellen krijg je een vergoeding. Breng daarom je oude elektro naar Rumstse Metaalhandel. Wij zijn een officiële partner van Recupel. Je afgedankte elektro wordt milieuvriendelijk en correct gerecycleerd. Je ontvangt van ons bij het inleveren meteen een vergoeding per kilogram.

Welke toestellen komen in aanmerking?

Samengevat gaat het over alle AEEA. Deze afkorting staat voor ‘Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur’. Dit gaat dus zeer breed. Samengevat komen alle toestellen met een elektriciteitsstekker of batterijvoeding in aanmerking.

Wasmachines Fornuizen
Ovens Droogkasten
Vaatwasmachines Koelkasten (compleet)
Diepvriezers Computers
Elektrische tandenborstels Radiotoestellen
GSM’s Tablets
Telefoons Scheerapparaten
Printers (zonder cartridge)

Bekijk hier onze acceptatievoorwaarden.

Komen jouw afgedankte elektrotoestellen in aanmerking?

Vraag het hier!

Hoe kan je afgedankte elektro inleveren?

  1. Particulieren en bedrijven die zelf instaan voor het transport zijn tijdens de openingsuren altijd welkom in onze vestiging te Rumst. Meer over het afleveren van je elektro in Rumst.

 

  1. Bedrijven die (regelmatig) grote volumes afgedankte elektrotoestellen willen aanleveren, kunnen gebruikmaken van onze gratis containerservice. We plaatsen een lege container en halen deze gevuld na jouw seintje binnen de 24 uur op. Jij stapelt de toestellen in de container. Meer over onze containerservice.